Nosaltres

Coneix-nos una mica millor

QUÈ ES SUMMUM SALUT?

  • Summum Salut és un sistema propi de treball que busca millorar la salut, optimitzar el rendiment i augmentar la qualitat de vida de les persones.
  • Està liderat per un equip de persones i professionals de la salut i de l’esport que treballen en equip i en comunicació constant. Metges, nutricionistes, fisioterapeutes, osteòpates, entrenadors, podòlegs, psicòlegs, psiconeuroimunòlegs, tots ells, dins un mateix equip.
  • Integren i comparteixen les millors estratègies i mètodes de forma individual i personalitzada per maximitzar els resultats i millorar la salut amb rigurositat i proximitat humana.
  • El nostre sistema està en constant evolució i actualització de coneixements, oferint la tecnologia i els tractaments més efectius revisats per la evidència científica i per la pròpia experiència clínica.
  • Compartim i divulguem coneixement per fer que la vida sumi.

EL NOSTRE SISTEMA

El nostre sistema conceptual té la missió de entendre què està passant en cada persona, tenint en compte els 4 pilars modificables que condicionen la nostra vida.
Mentalitat

Com pensem, a que atribuim o què esperem de cada situació, com ensafecta, com la afrontem, com ens comportem, com ens organitzem i com ens relacionem en cada situació del nostre dia a dia.

Metabolisme

El funcionament dels nostres sistemes fisiològics: com per exemple el sistema digestiu, neuroinmune o endocrí afecten a la qualitat dels nostres teixits i ens poden inflamar, sensibilitzar, fatigar i envellir provocant simptomatologia. Un abordatge nutricional específic per cada persona serà fonamental a l’hora d’evitar i resoldre simptomatología, i també, evidentment, per augmentar el nostre rendiment.

Moviment

El sedentarisme és la principal causa de mortalitat a nivell mundial, és l’enemic públic número 1 i causa més de 30 enfermetats cròniques. Qui no troba temps per moure’s trobarà temps per la seva enfermetat. La prescripció del exercici físic s’ha convertit en un dels pilars bàsics de tractament en moltes patologies cròniques, millorant els nivells de inflamació, dolor i qualitat de vida.

Recuperació

Incorporar estratègies que milloren el descans i la qualitat de son és primordial per reparar teixits, modificar simptomes, recarregar energia i evitar malalties. És sens dubte, un gran potenciador de la vida que condiciona la mentalitat, el metabolisme i el moviment. Una mala qualitat de son ens exposa a tenir més possibilitats de patir cancer, diabetis, obesitat, patologia cardiorespiratoria i una pobre salut mental.

COFUNDADORS

null

Laureà Palmer

Fisioteràpia – Osteopatia

Col.: 8136

null

Salvador Archs

Fisioteràpia – Osteopatia – Recuperació Funcional i Esportiva

Col.: 5176

null

Jesús Benito

Podología – Fisioteràpia – Estudi Biomecànic

null

Miquel Garsaball

MBA – Químic